За портала

Порталът Озеленяване BG е създаден с идеята както за пълен достъп на потребителите до информацията в интернет, така и за възможност публикуване на информация за фирмени дейности, продукти, статии и идеи за озеленяване, цветя и градини, създаване на фотоалбуми.

Присъствието в интернет – мисията задължителна! Интернет е най-голямата информационна медия в света. Огромен процент от хората ползват Интернет като източник на информация, което го прави лидер сред медиите, измествайки всички стандартни формати.

Статистиките показват, че над 90% от платежоспособните потребители на възраст между 18 и 40 години, които разполагат с компютър и достъп до интернет, търсят услуги и продукти предимно в уеб пространството. Колкото „по-обширни“ са Вашата територия и нейните граници в интернет, толкова по-голяма е вероятността някой да се „натъкне“ на Вашите публикации, продукти или услуги. Това е и нашата цел – да предоставим повече пространство и да съберем на едно място максимален обем информация за фирми и продукти за озеленяване, градински дизайн, автоматизирано напояване, цветарство и всички свързани дейности.

Направете Вашите услуги и продукти откриваеми!

Озеленяване – BG не е просто списък с обяви на фирми. Тук потребителите могат да създават съдържание от тип „Собствена страница“, „Продукти“,“Статии“ и „Фотогалерия“.

Собствена фирмена страница – представете Вашата фирма за озеленяване или свързана дейност в портала. За да Ви бъдем полезни, създайте уникално, смислено и детайлно описание на дейността си, добавете авторски снимки с подходящ алтернативен текст и заглавие. Всяка една страница от портала се индексира от търсачките и се показва в резултатите им от търсене, при дадени ключови думи. Ние правим всичко необходимо нашите регистрирани потребители да печелят по-високи позиции!

Участие в каталог продукти – използването на всички възможности е крачка към успеха по пътя към нашата обща цел. Добавете фирмени продукти към Вашата страница и разширете присъствието си в сайта. Кратък изглед на продуктите се показва на Вашата страница, с връзка към пълното съдържание. Освен това, по същност всеки продукт е страница от портала, на която автоматично се добавя връзка към „Собствената фирмена страница“. Към момента няма ограничения в броя на фирмените продукти за всеки потребител – възползвайте се!

Публикуване на статия, свързана с тематичната насоченост на портала – ако искате да кажете нещо интересно и ново на потребителите, имате идеи и искате да ги споделите, изпратете ни материалите и ние ще публикуваме Вашата статия. В тялото на публикацията поставяме поле „Автор“ и връзка към Вашата фирмена страница, сайт или блог – още една врата към Вас или Вашия бизнес.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s