Каталог фирми

В портала Озеленяване – BG има регистрирани вече над 60 фирми от цялата страна, извършващи дейности, свързани с озеленяване. Не е лесно да бъдат категоризирани всички дейности, а и вероятно сме пропуснали да посочим някои от тях, но ще продължаваме да развиваме сайта с цел да представим по-пълна и детайлна информация на потребителите. С удоволствие приемаме идеи и предложения, които можете да публикувате като коментари тук, или да ни изпратите чрез тази контактната форма.

В каталога ще откриете фирми, извършващи една или повече от следните дейности:

Фирми за внос и търговия с растения – различни видове, декоративни растения, дръвчета и храсти, екзотични цветя и стайни растения.

Градински мебели и обзавеждане – всичко необходимо за обзавеждане на градини и паркове, като градински пейки, маси и столове, градинско и парково осветление, плочки и бордюри, декоративни огради и др.

Градински центрове – предлагат всичко необходимо за Вашата градина.

Изложения – информация за изложения в България, специализирани за озеленяване, земеделие и цветарство.

Ландшафтно проектиране – геодезически измервания, вертикално планиране и изработване на проекти за озеленяване.

Специализирана литература – издания, предназначени за любители на цветята и природата, книги за градината, информация за билки и природолечение и др.

Магазини за цветя – фирми за производство и търговия с цветя във Вашия град. Много от тях предлагат също и разлачни аранжировки и украси, като булчински букети, сватбени украси, празнична украса за юбилеи и други тържествени поводи.

Овощарство – фирми, предлагащи овощен и лозов посадъчен материал.

Фирми за озеленяване – в тази категория са регистрирани най-много фирми, тъй като дейността е по-обща и включва много от останалите дейности. Тук ще откриете информация за външно и вътрешно озеленяване, затревяване на площи, засаждане на жив плет, декоративни храсти и растения, покривно озеленяване, създаване на скални кътове (алпинеуми) и много идеи за Вашия двор или градина.

Автоматизирани поливни системи – фирми, извършващи проектиране и изграждане на поливни системи, помпени станции, охладителни системи, водни ефекти и фонтани, изкуствени езера и водопади и много други.

Разсадници и посадъчни материали – фирми за производство и търговия с тревни смески, градински и декоративни растения, храсти и дръвчета.

Растителна защита – консултация и мероприятия по защита на растенията от плевели и вредители.

Градинска техника и инструменти – всичко необходимо за професионалните озеленители и за любители-градинари.

Торове и препарати – почвени подобрители, биоторове, влагоабсорбиращи препарати и др.

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s